Cabinet de nutriție și dietetică patologică
Toți ne confruntăm cu o viață accelerată, unde bolile cronice familiare apar cu 20 ani mai repede, față de părinții sau bunicii noștri.
Starea noastră de sănătate este influențată din ce în ce mai mulți parametri.
În cabinetul nostru de nutriție vă stăm la dispoziție cu informații, elaborarea dietelor personalizate, urmarirea pacientului pe parcursul unei programe dietetice, și cu cele mai noi analize de sânge și noninvazive pentru depistarea unor probleme de sănătate, rezolvarea problemei, și creșterea calității de viață.
Cel mai mare pericol pentru sănătate este stresul oxidativ, care este implicat în numeroase procese patologice, incluzând:
Artrita reumatoida
Astm
Cancer
Degenerescenta maculara
Boala intestinului inflamator (IBD)
Boli neurodegenerative cum ar fi Parkinsons și Alzheimer
Artrită
Diabetul zaharat
Ateroscleroza
Sindromul oboselii cronice
Sensibilitatea la mediu
Testarea stresului oxidativ nu mai este imposibil
in colaborare cu 
aduce în România prima dată analiza se sânge pentru stres oxidativ,
Ce se întâmplă in organismul nostru defapt?
În cursul activității umane normale, producția de energie, detoxifierea poluanților și mecanismele de apărare imunologică, se produc radicali liberi. Acești radicali liberi sunt molecule instabile care pot extrage un electron dintr-o moleculă vecină, provocând daune în proces. Producția de radicali liberi necontrolată accelerează patogenia bolilor umane și a îmbătrânirii. Acești radicali liberi sunt contra-echilibrați de antioxidanții prezenți în alimentele noastre (și suplimente). Antioxidanții dietetici (cum ar fi proantocianidinele găsite în afine și bioflavonoidele găsite în fructele citrice), precum și enzimele antioxidante, superoxid dismutaza și peroxidaza de glutation, asigură protecția critică împotriva deteriorării radicalilor liberi. Stresul de stres oxidativ atunci când acest echilibru delicat pro-oxidant / antioxidant este perturbat în favoarea stării pro-oxidante (radicalul liber).
De ce să folosiți profilul de stres oxidativ 2.0?
Analiza stresului oxidativ 2.0 este un test nutrițional folosit pentru a evalua starea de stres oxidativ a organismului. Metabolismul uman obișnuit produce molecule foarte reactive, cunoscute sub numele de radicali liberi, controlați în mod obișnuit de antioxidanți. Când producția de radicali liberi devine excesivă, mecanismele antioxidante ale celulei devin copleșite, ducând la daune oxidative. Stresul oxidativ 2.0 utilizează un test simplu de urină pentru a evalua două biomarkere cheie ale leziunilor de stres oxidativ.
Eficace pentru pacienții cu experiență:
Deoarece stresul oxidativ poate afecta funcția celulară în multe sisteme corporale, aceasta a fost asociată cu numeroase afecțiuni care includ:
Durere cronică / Condiții inflamatorii
Boala cardiovasculara
Îmbătrânirea și condițiile neurodegenerative
Despre profilul stresului oxidativ 2.0
Biomarkerii daunelor oxidative pot fi găsiți în urină. Analiza stresului oxidativ 2.0 măsoară acești compuși:
Lipidele peroxidului - Reflectarea leziunilor oxidative la acizii grași polinesaturați (componente ale membranelor celulare)
8-OHdG - distrugerea oxidativă a ADN Rezultatele testelor de oxidare Stress 2.0 sunt afișate utilizând raportarea colorimetrică, permițând o determinare rapidă a nevoii pacientului de suport antioxidant.
Alimentația adaptăm fiecărei persoane în funcție de necesități și starea de sănătate individuală.
MERITĂ SĂ AI GRIJĂ DE TINE!
|
(+40) 723546427 |